Skal du arrangere et møde, kursus eller en konference? Charlottehaven tilbyder en række konferencelokaler, og har en central beliggenhed på Østerbro med egne p-pladser mod betaling. Det er et oplagt sted til at holde professionelle møder, der kan danne rammerne for inspirerende og vigtige arrangementer. Som deltager i en konference i Charlottehaven, bliver du altid mødt af professionelle folk, der sørger for at have fuld fokus på konferencen, så alt forløber glat.

Et møde eller en konference afholdes altid med et formål, og det er derfor vigtigt, for at opnå denne målsætning, at de fysiske rammer kan hjælpe med det. Med et koncept, der kaldes Gennemført-Gennemtænkt, er der fokus på detaljerne og dermed også et gennemført resultat for hvert enkelt arrangement.

På en dag med masser af faglige indslag og indtryk er maden for mange deltagere en meget vigtig del af dagen. Maden er med til at determinere helhedsindtrykket hos deltagerne, og skal derfor leve op til forventningerne. Focus Food er et ernæringskoncept, der bestræber sig på at holde energiniveauet oppe hos deltagerne gennem et skræddersyet udvalg af mad og drikke, så alle kan få maksimalt udbytte ad dagen.

Dine fordele

Nogle af fordelene ved at holde møde eller konference i Charlottehaven er:

  • Meget central beliggenhed med mulighed for parkering
  • Sund og nærende mad og drikke
  • Rådgivning til afvikling af dagen
  • Plads til mellem 8 og 450 personer
  • Gratis træning i Health Club på dagen for mødet for alle deltagere

Derudover er der gratis wifi til alle deltagere, og med den nyeste AV-teknik skal man ikke bekymre sig om tekniske problemer. Det er altid muligt at skræddersy programmet, så konferencen forløber som ønsket. Du kan altid kontakte Charlottehaven, hvis du har spørgsmål til lokaler, faciliteter, udvalg af mad og drikke eller andet.