Når der skal lægges vagtplan, kan det hurtigt blive et uoverskueligt puslespil, der er svært at få til at gå op. Det har TIMEmSYSTEM løsningen på med en simpel vagtplanlægning, der blandt andet tager højde for antal timer, fravær og løndele.

Et værktøj for alle arbejdspladser

TIMEmSYSTEM er et 100 procent danskejet firma, der udvikler produkter og komponenter til offentlige, halvoffentlige og private uddannelsesinstitutioner. Det gælder også for arbejdspladser, hvor vagplanlægningen kan være svært uoverskuelig. Her kommer mDUTY-vagtplanlægning ind i billedet. Det er nemlig et planlægningsværktøj, der tager udgangspunkt i hver enkelt medarbejders fridage, sygedage, overenskomster, arbejdstimer og lønforhold. Herefter sammensættes alle medarbejdernes data. Efterfølgende lægges de forskellige medarbejdere og deres data ind i skemaet, så der til sidst er en fuldendt vagtplan, der kan sendes ud til medarbejderne.

Hensyn til krav og behov

Selskabet TIMEmSYSTEM har ikke bare mDUTY blandt deres produkter. Udvalget består nemlig også af integration af softwaresystemer, eget tidskoncept, der systematiserer tiden sammen med arbejdstilrettelæggelse, og TimeEdit, der er det førende skema- og ressourseplanlægningssystem i Skandinavien. Sidstnævnte har en forbindelse til mDUTY, da det er et skemaplanlægningsprogram for studerende og undervisere. De nævnte produkter er blot en del af et større udvalg, der professionelt udbydes, og der tages altid forbehold for den enkelte kunde og dennes ønsker om krav samt behov for arbejdspladsen. Alt i alt er TIMEmSYSTEM et selskab, der er til for at gøre hverdagen nemmere for de forskellige virksomheder, og skulle der være spørgsmål til det enkelte vagtplanlægningssystem eller andre produkter, står folkene bag klar til at hjælpe.