Et kontormiljø kan hurtigt blive påvirket af larm og forstyrrelser fra andre medarbejdere. Hos tavlespecialisten.dk kan du finde den ideelle skærmvæg, der passer lige præcis til de ønsker og forhold, din arbejdsplads har.

 

Den ideelle løsning

Tavlespecialisten har stor viden og erfaring med glastavler, whiteboards og hæve sænke systemer samt andre værktøjer til at optimere dit arbejdsmiljø. De fysiske rammer er vigtige, så der er plads til alle, og til at få mest muligt ud af de forskellige arbejdsopgaver. Dette er skærmvæggenes fornemmeste opgave. Du kan eksempelvis få vægge fra gulv og op eller nogle, der er monteret på dit skrivebord. Foruden at opdele det store lokale til mindre arbejdspladser, er skærmvæggene også lydabsorberende, så du ikke bare slipper for forstyrrelser for øjnene men også ørerne.

 

Et væld af muligheder

De forskellige vægge kan fås i forskellige størrelser, uanset om det er gulv- eller bordskærme. Herudover kan du eksempelvis få Alumi Gulvskærmvæg i mønstrene block, dot eller blank, ligesom du kan vælge forskellige farver. Farverne kan du i øvrigt selv vælge ved alle skærmene. Der er mulighed for neutrale farver som sort og grå, og afdæmpede farver blandt andet i blå, lille og grøn, mens du også kan vælge klarere farver som pink, rød eller gul, alt efter hvilken stemning eller stil, arbejdspladsen har. Skærmvæggene er desuden modulopbyggede, så flere kan sammensættes. Når du køber skærmvægge, skal du huske at købe hjul, beslag eller fødder til, så de kan sættes op, og du hermed kan få et roligt arbejdsmiljø uden forstyrrelser.