I mange virksomheders daglige arbejde er en stregkodescanner et vigtigt arbejdsredskab, og ofte bliver den brugt mange gange i løbet af en dag. Derfor er det både vigtigt at den passer til lige netop det arbejde der skal udføres, så der ikke er for meget langsom spildtid, samt at kvaliteten er høj.

Hos Delfi Technologies kan du finde den rette stregkodescanner i høj kvalitet.

Dette skal du overveje inden du køber en stregkodescanner

Mange forskellige ting kan spille ind, når man er i beslutningsprocessen, inden man skal anskaffe sig en stregkodescanner til firmaet – og dette også hvad enten den skal bruges i en dagligvarebutik, eller som en del af lagerstyringen.

Det er både værd at overveje om:

  • Stregkodescanneren skal være en håndscanner, sådan at du kan gå rundt med den – for eksempel ude på lageret.

  • Den skal være en bordscanner, hvor den primært bliver brugt på en stationær plads.

  • Skal stregkodescanneren kunne scanne almindelige stregkoder i 1D, eller skal den kunne scanne de firkantede QR koder i 2D?

  • Har du nogle særlige ønsker til, for eksempel, vægten af scanneren, eller til størrelsen, til udseendet, eller til dens robusthed?

Nemt med USB

Hos Delfi.com kan du også finde USB-stregkodescannere til læsning af stregkodesystemer – for eksempel den model, der hedder Delfiscan C71. Denne model har et ergonomisk greb og er super let at installere – det kræver stort set ikke andet end at man skal slutte et USB-stik til lige præcis hvor man har brug for det. Man kan også vælge en anden model, Honeywell Fusion MK3780, som er håndfri, hvilket giver dig ekstra frihed til at bevæge dig rundt som du har behov for, med den i hånden. Det gør at den er super praktisk, hvis du har brug for at scanne en del varer, og har brug for at få aflastet hænder og håndled i din arbejdsstilling.