https://virksomhedsskolen.dk/da/sprogkurser/engelsk

Trænger du til at få finpusset de engelske gloser, eller har du mod på at lære nye? Lær engelsk på sprogkursus i enten Aarhus eller København. Der findes et hav af kurser – også et til dig.

Ønsker man at kunne begå sig internationalt, er det nødvendigt at kunne tale engelsk. Det er nemlig det mest udbredte internationale sprog i verden, ligesom det er det tredjemest talte modersmål. Kan du tale engelsk, kan du tale med de fleste mennesker uden for Danmarks grænser. En ny verden kan åbne sig for én, når man lærer et sprog. Uanset om du taler engelsk til daglig, mangler skriftkundskaber i sproget, eller vil udfordre dig selv i at lære et nyt sprog, så bør du se, hvad Virksomhedsskolen kan tilbyde.

Fælles om at lære

Virksomhedsskolen tilbyder sprogkurser til den rutinerede sprogentusiast og til den, der mangler engelske gloser inden for sin branche. Derfor kan du med garanti også finde det kursus, der passer til dine behov. Det spændende ved disse kurser er, at alle på holdet har det samme mål for deres sprogtilegnelse, og dette fælles udgangspunkt giver gode, lærerige lektioner. Det er også muligt at tage enetimer, hvis engelskundervisningen skal målrettes endnu mere.

Et hav af engelskkurser

Mulighederne for kurser er mange. Business engelsk, teknisk engelsk eller telefonsprog er bare enkelte. Desuden er det muligt at tage et kursus inden for den branche, man beskæftiger sig med til daglig. Jura, regnskab eller forsikring er bare nogle af branchemulighederne.

Undervisning, der virker

Siden 1978 har Virksomhedsskolen tilbudt undervisning i sprog og personlig udvikling. De mange års eksistens og erfaring er et kvalitetsstempel og din garanti for at blive dygtig til sproget. Underviserne hos Virksomhedsskolen er specialister inden for deres område og deres ekspertise og know-how styrer dig sikkert mod dit mål.