Som hos enhver professionel virksomhed er det naturligvis essentielt, at man har de helt rette toiletfaciliteter i ens virksomhed. Ens toiletter skal være flotte og rene, og så skal de bare fungere upåklageligt, så de ikke bliver en belastning for personalet i hverdagen. Mange ældre toiletter og urinaler kan dog meget nemt komme til at fremstå uhygiejniske, fordi de kan komme til at lugte grimt og blive tilstoppede.

Sådanne problemer er der heldigvis masser at gøre ved, fordi der i dag findes nogle nye og innovative urinaler, som ikke på samme måde udleder lugt eller stopper til. Man kan finde det nyeste udstyr indenfor lugtfri urinaler og tilhørende toiletfaciliteter hos HOPE A/S.

 

Spar penge på et lavere vandforbrug

Med disse helt nye urinaler vil man naturligvis spare både penge og besvær, fordi der ikke lige så ofte opstår problemer i form ar tilstopninger eller andet. Men ud over dette så er de nye urinaler også vandfrie, hvilket medvirker til et meget lavere vandforbrug.

Med et meget lavere vandforbrug for ens urinaler kan man som virksomhed bidrage til en grønnere profil, fordi man kan være med til at spare på drikkevandet. Derudover kan man naturligvis også selv komme til at spare en masse penge, fordi man får en væsentligt mindre vandregning, end man før har haft med nogle ældre toiletfaciliteter.

 

Få en billig serviceaftale hos HOPE

Hvis man vælger at investere i nye toiletfaciliteter til sin virksomhed hos HOPE, så kan man også lave en aftale med dem om, at de løbende udfører service på ens toiletfaciliteter, hvis man ikke selv tager sig tid til at gøre dette. Det kan være en rigtigt god idé at lave en serviceaftale, fordi man dermed kan være med til at sikre, at ens faciliteter holder i væsentligt længere tid. Derfor kan man også spare penge ved at undgå, at man skal udskifte faciliteterne alt for ofte.