I restaurantbranchen er det vigtigt at have et kassesystem, der kan følge med, når travlheden rammer, og det skal gå hurtigt og være nemt. EBM Scandinavia sikrer dig en professionel leverandør af kasseapparater, og kan med 35 års erfaring i branchen tilbyde de bedste løsninger.

ebm.dk kan du finde UnTill, et topprodukt indenfor kassesystemer. UnTill er velegnet til restaurationsbranchen, da kassesystemet både er meget brugervenligt og ikke mindst praktisk.

 

Gør arbejdsdagen nemmere

Med et komplet kassesystem, bliver mange ting på arbejdspladsen nemmere. Når der eksempelvis skal tages imod bestillinger, kræver det ikke meget, men er tværtimod nærmest en leg, hvis man har et meget intuitivt kassesystem. En ellers anstrengende ordre, eventuelt bestående af 10 retter til hver, og måske en regning der skal deles op i fire, bliver pludselig en forholdsvis nem opgave. Med det rette kassesystem kan der nemlig sendes en bestilling til køkkenet, hvor denne vil blive vist med de rette detaljer. Derudover er det nemt at dele regningen op, hvis behovet er således hos gæsterne. Kassesystemet gør det for dig, uden du skal til at finde lommeregneren frem.

EBM’s kassesystem til restaurationsbranchen, UnTill, kan let tilpasses din virksomhed. Det kan opsættes således, at du vælger, hvad der skal vises, og hvem der skal have adgang til diverse funktioner.

 

Øg effektiviteten

Hvis det nuværende system halter, det er langsomt og der bruges for meget og unødvendig tid på at vente, kan det være på tide at skifte til et nyt kassesystem. Det gør det ikke blot lettere og mere overskueligt for dig og dine medarbejdere, men også for gæsterne i restauranten. Med et UnTill kassesystem, får du et system, der er skræddersyet til restaurantionsbranchen, og kan dermed øge effektiviteten i din restaurant. Du skal blot tage springet, så bliver hverdagen nemmere.