Tanken om indbrud og ubudne gæster kan få selv den mest garvede virksomhedsejer til at ligge søvnløs om natten. Samtidig kan det at skulle finde og udvælge det rette alarmsystem til netop din virksomhed være en jungle at skulle finde hoved og hale i. For hvad skal vægtes og prioriteres, og hvad er overflødige unødvendigheder? Hos KP-sikring.dk kan du blive klogere på, hvilke erhvervsalarmer der passer til netop den type virksomhed, du har.

Valg af alarmsystem

Hvilket erhvervsalarmsystem, du skal vælge, afhænger af hvilken type virksomhed, du driver. Du kan her se nogle af de alarmsystemer, der typisk prioriteres i forskellige typer virksomheder:

  • Butik: i en fysisk butik er der både behov for sikring af varerne i butikkens åbningstid samt i butikkens lukkede timer. Her vælges der ofte et alarmsystem med sensorer, der registrerer bevægelser samt videoovervågning. Endvidere vælger mange at sikre vinduer og døre med sensorer.
  • Kontor:kontorer har ofte ikke samme offentlige tilgang som eksempelvis butikker, men derfor er erhvervsalarmer stadig en god ide. Her vægtes også overvågning samt sikring af vinduer og døre. Desuden vælger mange at sikre deres døre med adgangskort, så kun folk med adgang kan bevæge sig frit i bygningerne.
  • Lagerbygninger: er din virksomheds lagerbygninger fysisk placeret et andet sted end virksomheden, kan det godt betale sig at investere ekstra i et alarmsystem, der sikrer dine bygninger og varer, selv når du ikke er tilstede.

Montering og installation

Når du skal sikre din virksomhed med en erhvervsalarm, kan det godt betale sig at få de fagprofessionelle ud. På den måde er du sikret, at det bliver monteret og installeret korrekt. Samtidig kan det, når du vælger erhvervsalarm, godt betale sig at undersøge hvilken responstid, udbyderen af alarmen tilbyder. Ofte ses det nemlig, at særligt de større udbydere ofte har længere responstid i tilfælde af indbrud og alarm.